Friday, February 10, 2006

Livorno nàsta

Igar eftermiddag var jag uppe pa centro coordanimento och hamtade biljetten till matchen mot Livorno. Fiorentina har tilldelats 2300 biljetter till Ardenza som har en kapacitet pa narmare 20 000 askadare. Manga violafans kommer dock att kopa biljetter till langsidorna och man raknar med uppat 4000 lila galningar i Livorno pa sondag.

Precis nar jag kom ut fran ACCVC med biljetten i handen kom Toni utkorandes fran garaget under Franchi. Inte i Smart-caren, inte i sin Ferrari utan denna gang i en BMW X3. Vafan, karln verkar ju byta bil som en annan byter underklader!
Hur som helst kom de sedan pa rad, stjarnorna i Fiorentina. Dainelli (Smart), Donadel (Smart), Bojinov (Mercedes), UFO (BMW X3) och till sist Gamberini (Mercedes S-serie). Vid Bar Marisa pa andra sidan gatan hade gubbarna samlats for att snacka Firoentina. Det var minst ett hundratal och det slog mig att baristan pa den klassiska baren maste vara stormrik. Inte undra pa att han gillar Fiorentina.

Man hade aven satt upp en banderoll vid baren for att hedra broderna som byggt vart lag. "Tack Diego och Andrea, foraldrar till detta stora Fiorentina!"
Det ar bara att instamma. Utan Della Valle hade vi aldrig varit dar vi ar idag - i sjunde himmelen!

1 comment:

Anonymous said...

Hur kommer det sig att vissa kör Smartbilar? Finns det något sponsoravtal eller? Borde inte Toyota slänga Lexus bilar på spelarna för att öka på statusen för just Lexus i Italien.....