Friday, February 17, 2006

I violetti mot gruppseger

Premiàrvinsten mot starka Partizan Belgrad foljdes igar upp med ytterligare en seger mot grannstaden Arezzo.

Pa en mycker tung plan i La Spezia tog Arezzo ledningen tack vare sin duktige "prima punta" Del Grande. Matchen var mycket oppen och praglades av hard kamp. I slutet av halvleken far Cortese pa ett maktigt skott fran distans som borrar sig upp i krysset. Ett viktigt mal bara nagra sekunder innan halvtidsvilan.
I andra halvlek tar Fiorentina over matchen och talangen Danilo D'Ambrosio kan efter nagra minuter nicka in ledningsmalet. 5 minuter senare avgor Di Carmine matchen med ett vàlplacerat skott. Fiorentina haller undan och matchen slutar 3-1.

Lagen:

Arezzo: Sollitto, Sereni, Ranocchia, Sensi, Pallanti, Matrone, Di Nardo, Gai, bazzoffia, Ledesma, Del Grande. (Violini, Corral, Ubaldi, Calderoni, Tardiola, Pagliardini, Bernicchi).

Fiorentina: Manfredini, Brivio, Tagliani, Mateo, Cortese, De Falco, Paolucci, Pettinari (44' st Bonamici), Danilo D’Ambrosio, Del Sante, Di Carmine. (Bini, Paoli, Bonamici, D’Ambrosio Dario, Corvi, Masi, Morelli)

Fiorentina stormar fram mot seger i Grupp 3. Imorgon moter man danska Brondby och sedan vàntar med storsta sannolikhet kvartsfinal.