Tuesday, February 21, 2006

Coppa Carnevale: Fiorentina - Roma

Primaveralaget fick den tuffaste mojliga lottningen i Coppa Carnevale. Imorgon klockan tre moter man scudettovinnarna fran ifjol, Roma. Pa mittfàltet har man bland annat Cerci som spelat flera matcher i Serie A.

Adriano Cadregari om matchen och turneringen:

"Vi har tagit en match i taget sedan borjan av turneringen och kommer att fortsàtta pa samma linje. Det hàr Primaveralaget àr yngre en de andra. Vi har bara jobbat ihop sedan borjan pa den hàr sàsongen och vi kan fortfarande utvecklas mycket. Vi har ingen speciell malsàttning for turneringen och bara att ha gatt vidare àr stimulerande. Vi har visat stor villja och karaktàr under gruppspelet.
Roma ar ett mycket bra lag med otroliga kvalitèer. Trots att de àr unga har manga redan debuterat i Serie A. Vi kommer dock att gora allt for att sàtta kàppar i hjulet for dem. Vi gar in pa plan med bra instàllning och med vetskapen att vi efter matchen kommer att kànna till vart vi star. Turneringen àr viktig for att laget ska làra kànna varandra och for att gora gruppen starkare. Genom att grabbarna bor ihop under en làngre tid làr de kànna varandra bàttre, vilket redan har visat sig pa planen. Detta kommer àven att hjàlpa oss i framtiden."

Forza Viola!

No comments: