Wednesday, February 01, 2006

Caso Bojinov (2)

Bojinovfallet är nu ett avslutat kapitel. Imorse kallade Corvino till presskonferens och med sig hade han bulgaren. Efter det sedvanliga dravlet om föreningens policy fick Bojinov micken. Han bad om ursäkt för sitt beteende och sa att han går ur det hela som en starkare individ. På frågan om han hade gråtit svarade han ”nej” och sedan avbröt Corvino det hela och bulgaren fick återgå till sina lagkamrater i ”la prima squadra”.

Vad det gäller Caso Bojinov har jag hört det ryktats om att ett straff redan var på g innan jul. Bojinov har under hela hösten varit en flitig besökare på nattklubben YAB här i Firenze. Hans klantiga uttalande blev sedan droppen som fick Dellas Valles negroni att rinna över.
Jag kan nu lugna alla och meddela att jag personligen kommer att vakta bulgaren. Jag skaffar helt enkelt VIP-kort på YAB och hänger där 24-7. Om han skulle dyka upp blir det kvartsamtal alla Firman och taxi hem för ynglingen.

2 comments:

Ekim Caglar said...

Lojaliteten vet inga gränser, haha. VIP-kort för lagets skull! Skönt

Anonymous said...

Uppoffringar likt din egen är något man är tvungen att göra, lider med dig...ho ho ho.

Låter även klokt att det är du som tar över taktpinnen anbelangande övervakningen av grabbhalvan. Detta då ditt tålamod är större en Dellas Valles, om inte annat för det skall till en jävla massa droppar för att din negroni skall rinna över då den till synes sällan framstår som annat än urdrucken.

//Hincha ahora y para siempre.