Monday, June 09, 2008

UFO kontraktslös

UFO har tidigare deklarerat att han kommer att lämna Fiorentina och det har hela tiden verkat som att han flyttar till atleterna i Madrid. Men mitt i pågående EM-slutspel meddelar han att han inte har skrivit på för någon klubb och Athletico Madrids sportchef Ramon Rodrigues bekräftar att han inte kommer till den spanska huvudstaden:
"Att Ujfalusi nu inte kommer hit sårar mig. Vi har följt honom enda sedan han spelade ihop med Maresca. Vi var de första att ta kontakt med honom och vi hade allt klart. Nu svider det att andra klubbar utnyttjar vårat långtgågna arbete med att övertala tjecken. Hur som helst betyder detta att han inte ville kliva ombord på vår båt och vi kommer inte att göra hara-kiri bara för att Ujfalusi valt en annan klubb. Vi får helt enkelt leta efter någon annan."
Mellan de djävulska tinnitussusningarna viskar en låg, elak röst i mitt öra; Miilan Miiilan. Jag blir svag och får kalla kårar. Måtte det inte vara sant.

3 comments:

Anonymous said...

Fy fan vad respekten faller för UFO om tinitus-Milan blir verklighet.

Kul annars med din blogg nu när sommaren snålar på violanyheter!

Anonymous said...

Rodrigues är Sevillas sportchef och in Atl.Madrids... så han gnäller nog över att Madrid Tok UFO framför Sevilla... Med 99% sannolighet spelar Ufo i Rojoblanco nästa år!

Anonymous said...

Om det stämmer att citatet är fr Sevilla har du gjort bort dig Thomas så som bara du kan...