Monday, August 11, 2008

Det drar ihop sig

Nedräkningen går snart in på det sista dygnet och imorgon ska vi äntligen få se vårat Viola igen, och vilken rivstart det blir. De kommande två matcherna mot Slavia Prag kommer nämligen att bli, oavsett vad som händer, de två viktigaste matcherna denna säsong. Hela sommaren har nervositeten funnits där och gjort sig påmind även i de mest avkopplande situationerna. För tänk er, peppar peppar det får inte hända, om vi skulle missa den här chansen. Då skulle Osvaldos bissa varit onödig, inte riktigt, men nästan och det skulle vara så svårsmält att säsongen skulle kännas förstörd redan innan den startat.

**********************************************

Rai Due visar matchen och den ingår i Com Hem:s kanalutbud. Se till att beställa den för 29 kronor i månaden. Även om ni bara ska se den här matchen, för det är det faktiskt värt. Returen däremot kommer att visas på porrkanalen “Contotv”. De köpte även rättigheterna till några av Fiorentinas UEFA-cupmatcher i fjol och, som ni säkert förstår, är kritiken minst sagt stor. Pöbeln tror jag dock var ganska nöjd med beskedet. Jag menar då fick de en anledning till att beställa kanalen och förutom att få se Fiorentina få lite extra bonusunderhållning på köpet.

**********************************************

Prandelli säger inför matchen att det måste gallras lite i truppen. Det blir intressant att se vilka som ryker.

**********************************************

Den 15-årige senegalesiske anfallaren Khouma el Babacar har tagit steget upp i Primaveratruppen och han har redan visat sin talang. Mot A-laget var det han som satte ungtupparnas enda mål och igår gjorde han hattrick när man segrade i en träningsmatch. Intressant.

**********************************************

Fiorentina har sålt över 30 000 biljetter än så länge till morgondagens match. Juventus som även de kvalspelar, har precis krypit över 7 000 sålda plåtar. Det är skillnad på fans och fans. Det har jag alltid sagt.

**********************************************

Utför era riter och tix ordentligt imorgon. Inget får lämnas åt slumpen. FORZA!

5 comments:

Anonymous said...

tjena !! hur e d me den rai due? va visar den övriga året? mkt fotboll?? kan ingen italienska så d hade vart tråkigt å sitta å glo på serier på italienska:)

/Lila pojk från götet

Anonymous said...

Yees, i morgon kör vi! Forza Viola!

Thomas Wilbacher said...

Rai Due är annars en torr kanal, precis som alla andra italienska. Inte särkilt mycket fotboll.

Anonymous said...

ok d va synd..hade vart kul å ha en till kanal..men då får man la dra ut på stan..nån måste ju sända den i gbg:) tack ändå!!

Stefano said...

Forza VIOLA!!!!